Made in Uusikaupunki
Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Veho Oy Ab, Mäkituvantie 3, PL 1006, 01510 Vantaa (jäljempänä ”Järjestäjä”).

Kilpailuaika

5.6.- 31.8.2017

Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, lukuun ottamatta Veho Oy Ab:n sekä Mercedes-Benz -jälleenmyyjien työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään.

Arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuaikana Mercedes-Benz A-sarjan tai GLC -mallin koeajaneet sekä yhteystietonsa www.mercedes-benz.fi/kilpailut -sivustolla jättäneet henkilöt.

Arvonnan Järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Arvontaan voi osallistua vain kerran.

Palkinnot

Palkintoina arvotaan kahden (2) hengen F1-matka Abu Dhabiin. Palkinto sisältää lennot, majoituksen paikan päällä sekä formulaliput päätösosakilpailuun.

Matka ajoittuu 24.- 27.11.2017. Tarkemmat aikataulut ja päivät sovitaan voittajan kanssa. Palkinnon arvo on noin 2 000 euroa.

Palkintoa ei voi käyttää maksuna tai osamaksuna järjestäjän muihin tuotteisiin, eikä palkintoa voi käyttää osamaksuna järjestäjän muihin palveluihin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Palkinto on voimassa ennalta määritettynä ajankohtana. Järjestäjä ei korvaa mahdollisia majoitukseen ja kuljetukseen liittyviä kustannuksia, joita palkinnon lunastaminen saattaa vaatia.

Palkinnon vastaanottaja vastaa mahdollisista matkaan liittyvistä vakuutuksista itse. Palkinnon voittaja vastaa palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista ja henkilökohtaisista veroseuraamuksista.

Voittajan julkistus ja vastuu

Voittajat arvotaan kilpailun päätyttyä. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Järjestäjä ei vastaa siitä, ettei voittajaa tavoiteta.

Järjestäjällä on oikeus arpoa palkinto uudelleen, ellei voittajaa tavoiteta kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ja kuvan ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Tietosuoja

Järjestäjä kerää osallistujista arvontaa varten tarpeelliset tiedot. Arvonnan jälkeen tiedot hävitetään. Jos osallistuja antaa markkinointiluvan, siirretään osallistujan tiedot Järjestäjän ja yhteistyökumppanin tarjouskirjerekistereihin.  

Sääntöjen hyväksyminen

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Arvonnan tulos on lopullinen, eikä tuloksesta voi valittaa.

Järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Arvonnan Järjestäjä: Veho Oy Ab, Mäkituvantie 3, PL 1006, 01510